Oregonin uusi LM400 Ruohonleikkuri sisältää tarpeeksi tehoa kaikille pihoille. LM400:n kestävä teräsrunko antaa sille perinteisen ulkonäön ilman päästöjä ja ylimääräistä melua. LM400 voit käyttää yhdellä akulla, mutta siinä on paikka kahdelle akulle — näin lisäät helposti käyttöaikaa. Voit säilyttää leikkuria pystyasennossa, näin se vie vain vähän tilaa varastossa.

LisätietojaCS300 käynnistyy välittömästi ja katkoo helposti puut ja oksat. Voimakas ja nopea harjaton moottori ja laadukas 36V akku ilman päästöjä. Voit teroittaa ketjun sekunneissa sisäänrakennetulla PowerSharp® teroittimella.

LisätietojaJoustava ja tehokas laitteisto niille, jotka haluavat säästää aikaa ja rahaa. Voit itse päättää mitä laitteita tarvitset. Lisälaitteet toimivat saumattomasti moottoriyksikön kanssa, ja harjaton moottori on todella tehokas. Muutamassa sekunnissa voit vaihtaa puiden oksien katkomisesta ruohon trimmaamiseen.

LisätietojaBL300 puhdistaa helposti suuretkin alueet lehdistä ja roskista. Suuri puhallusilman määrä. (841 kuutiometriä tunnissa) sekä nopeus (212 km/h) tekevät käytöstä sujuvaa ja helppoa. BL300 on hiljainen ja ergonominen puhallin.

LisätietojaSiistit nurmikkosi helposti; ST275:ssa on patentoitu kulmavaihdeteknologia. Ruohotrimmeri on varustettu Oregon® Gator® SpeedLoad™ siimapäällä, voit vaihtaa uuden siiman vain 20 sekunnissa.

Lisätietoja


PS250 on tarkka, tehokas oksasaha, jossa on teleskooppivarsi. Yltää katkaisemaan jopa 4,5 metrin korkeudesta, laadukas akku ja keskelle kiinnitetty moottori tuovat pitkäkestoisuutta ja mukavuutta työntekoon.

Lisätietoja


HT255 on kevyt pensasleikkuri jolla siistit helposti korkeatkin pensaat. Laserleikatut terät leikkaavat pensaat siististi ja tarkasti haluamaasi muotoon.

Lisätietoja


Oregon® Kannettava Työvalo valaisee työmaan kun aurinko laskee. Voit käyttää työvaloa virtajohdolla tai Oregon akuilla.

Lisätietoja


Oregonin® Powernow akuissa riittää virtaa kaikkiin töihin. Akuissa on ensiluokkainen kennoteknologia, joka takaa pitkän työskentelyajan ja niitä voi ladata uudelleen jopa 1000 kertaa. Kestävä rakenne takaa akun pitkäikäisyyden.

Lisätietoja


Akkulaturit ovat varustettu lämpö- ja ylilataussuojalla, jotka estävät akun vaurioitumisen ja takaavat turvallisen latauksen.

Lisätietoja